Same Day delivery

tot aan de deur

Wij bezorgen het pakket op het afgesproken tijdstip bij de klant!
Neem contact op
PIKE Business

Binnen een paar uur bezorgt bij de klant!

PIKE is er niet alleen voor de consument. Ook voor bedrijven biedt PIKE voldoende mogelijkheden. Wij hebben een passie voor bezorgen. Onze cultuur is ontstaan vanuit oplossing- en innovatiegericht denken, hulp bieden aan klanten en onze passie voor duurzaamheid. Wij focussen ons op gemak en zijn voortdurend opzoek naar nieuwe en betere manieren om klanten te ontzorgen in pakket-problemen. Maar ook bedrijven moeten zoveel mogelijk ontzorgd worden in deze problemen. Onze visie is een beter dagelijks leven te creëren voor zoveel mogelijk mensen

Wat is PIKE Business?

Same day delivery

PIKE focust zich op efficiënt en duurzaam bezorgen in steden. Onze bezorgservice biedt same day delivery aan voor de klant. Binnen een paar uur heeft jouw klant het product in huis. De klant bepaald zelf hoe laat het pakket wordt bezorgd. Dit zorgt ervoor dat jouw pakket altijd aan de deur wordt bezorgd. Mislukte bezorgingen zijn daardoor voor altijd verleden tijd. Pakketten laten bezorgen was nog nooit zo makkelijk!

Dashboard

Ons unieke dashboard biedt bedrijven de mogelijkheid om alles te monitoren zonder track and trace. Het traceren van pakketten via het dashboard een stuk eenvoudiger. De klant bepaald wanneer een pakket moet worden bezorgd. Dit zorgt ervoor dat klanten zich nooit meer hoeven af te vragen waar een pakket zich bevindt. Dit scheelt een hoop tijd! Met PIKE zijn labels verleden tijd door het digitaliseren van de pakketten Het pakket wordt gekoppeld aan het account van de klant.

Retourneren

Het retour sturen van pakketten is via PIKE gemakkelijker dan ooit. Via de app kan de klant het pakket retour aanmelden. Wij halen deze op het afgesproken tijdstip bij de klant op. Vervolgens zorgen we dat het pakket de volgende dag weer terug is bij de winkel.Ook hier is geen label voor nodig. Zo ontzorgen wij jouw klant optimaal met onze service. Via het dashboard krijg je melding van de retourpakketten.
Geïnteresseerd in PIKE Business?
Neem contact op

Real time informatie

Jouw dashboard geeft alle informatie door over bezorg- en retourpakketten. Zo weet je op ieder moment van de dag waar jouw pakketten zich bevinden.

Same / next day delivery

Voor 3 uur besteld is dezelfde dag in huis. Zodra de pakketten zijn opgehaald kan jouw klant gemakkelijk aangeven hoe laat het pakket moet worden geleverd.

Ophalen op locatie

Via jouw persoonlijke dashboard geef je gemakkelijk aan wanneer en hoe laat jouw pakketten moeten worden opgehaald

Duurzaam

Omdat PIKE geen gebruik maakt van grote distributiecentra, zorgen wij ervoor dat pakketten zo min mogelijk kilometers aflegt. Daardoor zijn al jouw pakketten volledig CO2-neutraal bezorgd met de fiets.

Afhandeling Retouren

Via de app van PIKE kan een klant gemakkelijk en snel het pakket retour sturen en zijn producten weer direct leverbaar voor andere klanten. Door de digitalisering zijn retourlabels overbodig.

PIKE Dashboard

Jouw dashboard geeft je alle mogelijkheden om bezorgingen in goede banen te leiden.
  • Overzicht van alle pakketten
  • Gemakkelijk pakketten toevoegen
  • Monitoren van bezorgingen/retour
Sinds een aantal maanden ben ik klant bij PIKE en ik ben super tevreden! Het persoonlijke contact vind ik heel fijn. Binnen Rotterdam worden ze dan ook nog dezelfde dag bezorgd bij mijn klanten. En dit ook nog duurzaam op de fiets!
Marcella
Klant PIKE Business